Cu placere preluam lucrari de reparatie si intretinere hale constructii usoare.  Ati achizitionat o hala industriala de la noi in trecut si aceasta a devenit ne-ncapatoare ? Nu ezitati sa ne contactati.  Echipa Ternovat va sta la dispozitie pentru reamanajare hala constructie usoara, reparatie hala, recompatimentare hala din prefabricate.
Putem prelungi orice hala industriala, cu niste costuri relativ mici si rezolvabil in timp scurt.
Doriti sa reamplasati o hala industriala la alta locatie ? … rezolvam aceasta rapid si fara complictii.
Pe langa productia de hale constructii usoare oferim si alte servicii interesante. Ca si exemplu: Amenajari interioare, reamenajari de birouri, mutari din zona marilor birouri in alta locatie. Adaptam ambianta birourilor conform cerintelor firmei dumneavoastra.
Noi  transformam birouri individuale Team Offices in birouri mari. Preluam toate serviciile necesare pentru o astfel de realizare.
Pentru informatii suplimentare complectati va rog formularul de contact,
descrieti doleanta dumneavoastra si noi va facem o oferta adecvata.

HALE METALICE


Ternovat produce hale metalice la cheie.

HALE INDUSTRIALE


Ternovat este unul dintre cei mai mari producatori de hale industriale din Romania.

HALE CONSTRUCTII USOARE


Hale constructii usoare realizate din materiale prefabricate in Germania.

HALE DIN PREFABRICATE


Ternovat este producator hale prefabricate.

HALE METALICE

Ternovat este unul din cei mai mari producatori de hale metalice din Romania.

Compania noastra realizeaza hale metalice de calitate superioara , din prefabricate produse in Germania .  Ternovat produce hale metalice la cheie intr-un sistem tipizat dar care beneficiaza de o flexibile sporita pentru a putea fi adaptate cerintelor clientilor.

Echipa noastra de specialisti va ofera consultanta  pentru a proiecta o hala metalica adecvata activitatii dumneavoastra.

Fiecare hala metalice  oferita la cheie este dotata cu o poarta sectionala 3,90mx3,90m sau 3,90mx3,20m, precum si cu usa de acces personal una in partea din fata una in partea din spate. Segmentele prefabricate din care este este alcatuita hala au lungimea de 2.5 m si din acest motiv timpul necesar montajului si reamenajarilor viitoare se reduce semnificativ.

Ternovat este un producator de hale metalice cu sediul cu sediul in orasul Lugoj, judetul Timis,Romania.  Compania noastra isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Pana in prezent compania noastra a  produs si montat peste 45.000 metri patrati de hale metalice in Uniunea Europeana.

Portofoliul nostru si calitatea produselor oferite ne situeaza pe un loc fruntas in topul celor mai buni producatori de hale metalice.

SC TERNOVAT SRL  executa si monteaza hale metalice  destinate activitatilor din diverse domenii :

-hale metalice de depozitare

-hale metalice de productie

-hale metalice pentru instalatii tehnologice

  Ca si producator de hale metalice ne propunem sa oferim hale metalice simple, montate rapid pentru extinderea capacitatii de depozitare a clientilor nostri .

HALE INDUSTRIALE

Compania Ternovat este specializata in productia si montajul de hale industriale la cheie oferind solutii complete in acest domeniu : proiectare si realizare hala , consultanta, livrare si montaj.

Expertii nostrii in constructia de hale industriale va garanteaza o calitate superioara si un timp de executie minim. Halele industriale marca Ternovat sunt construite pe baza de prefabricate import Germania, sunt economice si pot fi intrebuintate pentru o gama larga de activitati : hale de depozitare, hale de productie, hale hangar pentru avioane etc.

Ternovat este unul dintre cei mai mari producatori de hale industriale din Europa si a construit pana in prezent peste 30 000 mp2 de hale pentru diverse intrebuintari. In anul 2010 , compania noastra a intrat pe piata din Romania, dezvoltand parcuri industriale , hale industriale la cheie si hangare pentru avioane. Pentru mai multe detalii despre proiectele finalizate pana in prezent va invitam sa accesati sectiunea portofoliu a site-ului www.ternovat.ro .

Ternovat  isi asigura un loc fruntas in topul producatorilor de hale industriale din Romania datorita seriozitatii si profesionalismului de care a dat dovata clientilor sai.

Constructiile de tip hala industriala cu structura de rezistenta din metal detin ca si avantaj principal  timpului de executie si de montaj scazut. Astfel echipa noastra dinamica poate monta o hala intr-un timp record de maxim 10 zile lucratore.

Fie ca doriti sa extindeti parcul industrial prin constructia de noi hale industriale sau modificarea celor existente, fie ca sunteti la inceput de drum in dezvoltarea afacerii dumneavoastra, specialistii nostrii va stau la dispozitie cu un sistem complet de consultanta in vederea proiectarii unei hale industriale de calitate.

Obiectivul nostru principal este productia de  hale industriale la cheie care corespund cerintelor functionale si  tehnologice ale clientiilor nostri, intr-un timp scurt de executie.

Firma noastra produce si promoveaza hale industriale pe structura metalica intrucat satisfac o gama larga de activitati.

HALE CONSTRUCTII USOARE

Ternovat este o companie multinationala specializata pe constructii usoare : hale metalice, hale industriale din prefabricate.
Structura de rezistenta a constructiilor usoare este realizata din profile metalice usoare care confera o greutate redusa si un pret redus.

Ternovat este un producator hale constructii usoare cu o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor.

Compania multinationala este specializata in constructii usoare in special in realizarea de hale industriale pe structura usoara.

Halele metalice usoare sunt ideale pentru realizarea de spatii de productie, depozite, centre comerciale, hangare pentru avioane etc. Structura de baza a halelor este realizata din europrofile sau profile din table subtiri , izolate terminc.

O hala economica , cum este cea construita pe structura usoara, poate avea mai multe porti de acces, doua sau mai multi usi de intrare, geamuri si culori diferite. Clientii nostrii au libertatea de a alege structura si culoarea potrivita companiei lor.

HALE DIN PREFABRICATE

Ternovat realizeaza, livreaza si monteaza hale industriale din prefabricate, noi si second-hand la preturi speciale.

Halele din prefabricate au o structura metalica tratata anticoroziv, sunt izolate termic,  beneficiaza de porti si usi de acces precum si de luminatoare in tavan . Aditional la dotarile standard clientii pot opta pentru adaugare de usi / porti de acces suplimentare pentru hala din prefabricate achizitionata.

Halele din prefabricate sunt  tratate anticoroziv, au un exterior metalic cu strat protector de silicon si vopsit, sunt izolate si nu necesita o fundatie deosebita, ele putand fi montate pe o placi de beton avand 20 de cm grosime.

Montajul unei hale din prefabricate se realizeaza foarte rapid, in maxim 10 zile lucratore si nu necesita utilizarea unei macarale.

Garantia oferita pentru hale din prefabricate noi este de 10 ani .

Ternovat este un producator specializat in constructii hale din prefabricate si ofera la preturi speciale hale industriale din prefabricate, realizate pe structura metalica.

Ternovat activeaza cu succes pe piata constructii hale din prefabricate si montaj hale din prefabricate avand peste 10 ani de experienta. Pana in prezent compania noastra a realizat lucrari de anvergura , parcuri industriale si hangare pentru avioane.

Portofoliu nostru demonstreaza seriozitatea si profesionalismul echipei noastre , garantand o colaborare de succes.  Din dorinta de a satisface toate nevoile clientilor nostrii oferim servicii complete de constructie, livrare si montaj hale din prefabricate .

Care este avantajul constructiei unei hale din materiale prefabricate ?

O hala industriala construita din prefabricate are multiple avantaje. Cel mai important este fiabilitate si flexibilitatea structurii care permite modificari ulterioare. Un alt avantaj important este pretul redus si timpul mic de realizare si montare.

O hala construita pe structura de mental din materiale prefabricate se poate adapta oricarui tip de activitate , de la depozitare si productie pana la utilizari speciale cum sunt de exemplu hangarele pentru avioane.

Indiferent de tipul de activitate pe care il intreprinde firma dumneavoastra , o hala metalica din prefabricate constituie o oportunitate  de investitie care merita luata in calcul.